De weg naar een gelukkige kat

Je kat is zo lief, maar doet ook dingen die je niet van haar begrijpt. Is ze misschien onzindelijk of sproeit ze op vervelende plekken? Zet ze agressie in naar jou of naar andere katten? Is ze ergens bang voor en verstopt ze zich vaak onder je bed? Is ze super gestrest en je weet niet waarom? Botert het niet tussen jouw katten?

Ik heb al veel eigenaren mogen helpen met katten die agressie naar andere katten lieten zien, die agressie naar de eigenaar inzetten of naar bezoek. Katten die bang waren voor bezoek, voor de man des huizes, voor de kinderen of voor de oppas in huis. Katten die gingen verhuizen en daar veel stress van ondervonden, katten die een nieuwe huisgenoot kregen in de vorm van een baby en daar veel stress van ondervonden, katten die naast de bak plasten, poepten of in huis sproeiden. En ook katten die ineens een nieuwe huisgenoot kregen, een ander kattenbeest en daar behoorlijk van onder de indruk waren, waardoor het niet meer gezellig was thuis. 

Ik help je om jouw kat en jou gelukkiger te maken, doordat ik je inzicht geef in haar gedrag en haar motivaties om bepaald gedrag te laten zien. Samen gaan we aan de slag om haar gedrag in kaart te brengen en tijdens een consult deel ik met jou waardevolle inzichten en adviezen zodat je aan de slag kunt met jouw huistijger om haar weer haar optimale zelf te laten zijn.